• Kom binnen en haak mee

Kom binnen en haak mee

Het nieuwe boek van Joke ter Veldhuis, Kom binnen en haak mee.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€16,95 .
Incl. btw

“Kom binnen en haak mee”. Dit is de titel die ik verzon voor mijn eerste boek.

Het is nog niet zo eenvoudig om een mooie titel te bedenken. Ik deed er ook best lang over om iets moois, iets passends te vinden.

Tijdens de vele uren dat ik zit te haken gaan mijn gedachten altijd alle kanten op. Dan ineens is er een nieuw idee voor een patroon en zo ineens weet ik welke garens ik wil combineren.

Plotseling was dit er, ik wist de titel voor mijn eerste boek! Het was eigenlijk zó ontzettend logisch dat dit eruit kwam. Heel Lossen & Vasten is gebaseerd op gezelligheid, op openheid en eerlijkheid. Ik wil graag dat jullie als het ware een paar uurtjes bij mij op de bank doorbrengen tijdens het haken van mijn patronen en het lezen van mijn blogs. Ik wil graag dat we elkaar een beetje leren kennen.

Kom binnen en haak mee.

Ik hoop dat jullie ook nu, bij het openslaan van dit boek, bij het haken van de patronen, het gevoel hebben dat je een beetje naast me zit. Ik hoop dat de patronen, de verhaaltjes, de prachtige foto’s en de mooie opzet, een lach om je mond tevoorschijn brengt en lichtjes in je ogen!

Kom binnen en haak mee. Voel je welkom, voel je thuis!

 

Geniet van je hobby, geniet van het haken! 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen