Hoooked

Breien en haken is weer razend populair geworden de afgelopen jaren. Steeds meer mensen gaan hiermee aan de slag om even lekker met de handen bezig te zijn en te ontspannen. Om mooie dingen te kunnen breien en haken is het nodig om gebruik te maken van goede kwaliteit garen. Dit is dan ook precies wat Hoooked te bieden heeft. Door de duurzaamheid is dit merk ideaal om te gebruiken voor het maken van kleding en meer en het materiaal is erg makkelijk te verwerken door zowel beginnen als gevorderde. Door de textuur van het materiaal krijgt wat je maakt een heel aparte uitstraling wat natuurlijk erg leuk is.

Gerecycled materiaal

De Zpagetti garen van Hoooked zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Dit betekent dat door hiervoor te kiezen je bijdraagt aan een beter milieu. Wanneer je het hebt gebruikt voor bijvoorbeeld een sjaal en je deze niet meer wilt gebruiken kan het materiaal uiteraard opnieuw gerecycled worden. Wie had er ooit kunnen denken dat bijdragen aan een beter milieu zo makkelijk en leuk kon zijn als het gebruiken van het garen van Hooked.

De Hoooked lijnen

Het merk Hoooked is verdeeld in 2 lijnen, dit zijn de Ribbon XL en de Natural Jute. Het materiaal van beide lijnen is te wassen in de wasmachine en is te gebruiken voor het maken van diverse producten. Binnen deze lijnen zijn er varianten verkrijgbaar waar regelmatig weer wat in veranderd. Dit houdt het werken hiermee erg leuk en zorgt ervoor dat je lekker kunt blijven afwisselen. Als zou je elke keer hetzelfde maken met weer andere kleuren blijft het nog leuk. Het betekend wel dat je genoeg moet bestellen van de kleur die je nodig hebt want hij kan zomaar weer uit het assortiment verdwenen zijn.

Wisselende lijnen

Zoals we hierboven al benoemde wisselen de lijnen en de kleuren van Hoooked nogal eens. Dit is erg leuk maar kan ook lastig zijn. Als je een trui gaat breien en nog 1 extra bol nodig hebt kan het zomaar zijn dat je deze niet meer kunt vinden. Zoals hierboven al benoemd is, is het dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je echt voldoende aanschaft in 1 keer. Toch heeft deze wisseling van het assortiment echt wel een leuke kant. Je weet nooit wat je kunt verwachten en het assortiment blijft dus altijd een verassing wat erg leuk is.

Hoooked online bestellen

Online bestellen biedt veel voordelen ten opzichte van het bezoeken van een winkel. Je hebt een ruim assortiment voor je wat overzichtelijk is ingedeeld. Ook de producten die momenteel niet op voorraad zijn kun je bekijken en eventueel opschrijven voor later. Hoooked is ingedeeld in twee lijnen waarbij je veel kleurenopties hebt die je op je gemak kunt bekijken. Online krijg je altijd de meest scherpe prijs. Bestel daarom alle garen en wol van het merk Hoooked bij Wolmagazijn.nl.

Lees meer