Naalden

Haaknaalden

 

Onmisbaar voor iedereen die haakt: een goede haaknaald. Die zijn er echter van allerlei materialen, kleuren en diktes; welke naald past het beste bij jou? Wolmagazijn heeft alvast een selectie voor je gemaakt uit alle merken en alleen de topmerken geselecteerd. Zo weet je zeker dat je heel wat jaren vooruit kan met de haaknaalden die je bij ons koopt. En dat alles altijd voor een scherpe prijs! Omdat het kiezen van een haaknaald ontzettend persoonlijk is, hebben we onze merken hieronder voor je op een rijtje gezet. 

 

Addi Swing en Clover

 

Bij Wolmagazijn hebben we alleen haaknaalden met ergonomische handvaten opgenomen in ons assortiment. Daar hebben we verschillende redenen voor. Wanneer je als beginner start met haken, is het namelijk erg belangrijk dat de naald comfortabel voelt. De eerste tijd hou je de naald namelijk nog erg stevig vast en later leer je je vingers wat meer te ontspannen. Dus wanneer je dan begint met een goedkopere aluminium haaknaald zonder handvat, kan het haken na een tijdje pijnlijk worden. Daarnaast zijn ergonomische haaknaalden een must voor mensen met problemen aan de handen, zoals artrose, reuma of RSI. 

 

Er zijn allerlei verschillende ergonomische haaknaalden verkrijgbaar en het is erg persoonlijk welke naald jij juist fijn vindt haken. De haaknaalden van Addi Swing zijn echt gericht op mensen die handproblemen hebben en zorgen ervoor dat je hem ontspannen vasthoudt. Hierdoor voorkom je tintelende of verkrampte vingers.

 

De haaknaalden van Clover zijn al jaren ontzettend populair vanwege het zachte, afgeronde handvat. Hierdoor kun je je duim op een fijne manier op het handvat laten rusten tijdens het haken. Daarnaast is de haak van de naald glad en afgeronden zodat de draad er gemakkelijk afglijdt. 

 

KnitPro en Tulip Etimo

 

Ook de haaknaalden van de merken KnitPro en Tulip Etimo zijn ergonomisch. Maar ook deze twee merken hebben weer een heel eigen karakter. Zo hebben de kleurige haaknaalden van KnitPro een fijn en zacht handvat dat lijkt op die van Clover. Alleen zijn de haaknaalden van dit merk net even een slag goedkoper. De naalden van Tulip Etimo vallen juist op door de verschillende roze en pastel tinten die voor de naalden worden gebruikt. Het is een echt luxe en kwaliteitsmerk met natuurlijk een ergonomisch handvat dat perfect is afgestemd op de hand.

 

Alle soorten haaknaalden uit ons assortiment zijn zowel los als in een handige set te koop. Op die manier heb je meteen haaknaalden in alle gangbare diktes bij de hand. 

 

Tunische haaknaalden en accessoires

 

Tunisch haken is een haaktechniek waarbij je werkt met meerdere steken op een naald. Een Tunische haaknaald is daarom ook wat langer dan een gewone haaknaald. Wij verkopen allerlei soorten Tunische haaknaalden en sets van KnitPro, zodat er altijd wel een naald bij zit die het beste bij jou past!

 

Naast haaknaalden vind je natuurlijk ook allerlei handige haak accessoires bij Wolmagazijn. Vliegen jouw bolletjes wol bijvoorbeeld ook altijd alle kanten op tijdens het haken? Dan is een Yarn Bowl slim om te gebruiken: je legt je bol er gewoon in en dankzij de handige opening aan de zijkant kan het garen er gemakkelijk langs. 

 

Veel plezier met het selecteren van jouw ideale haaknaald of set! Wanneer je voor 21 uur bestelt, heb je het morgen al in huis. Bovendien worden bestellingen vanaf 39 euro gratis verzonden. Kies dus voor een haaknaald van Wolmagazijn!Lees meer