Scheepjes

Scheepjes is een merk wat al erg lang meedraait, namelijk sinds de tweede helft van de 19e eeuw en daardoor dus veel ervaring heeft in het maken van garen. Dit merk heeft veel geweldige eigenschappen en combineert geweldige materialen met elkaar. De diversiteit binnen dit merk is erg groot en de verkrijgbare kleuren zien er fantastisch uit. Als je opzoek bent naar een werkelijk goed merk dan is Scheepjes erg geschikt om te gebruiken. Door de kwaliteit blijven het garen er lang mooi uitzien wat wel zo fijn is als je veel moeite steekt in het maken van een product. Lees verder en ontdek meer over dit veelzijdige merk met diverse lijnen.

De vele lijnen van Scheepjes

Scheepjes heeft een ruim aanbod wat onderverdeeld is in maar liefst 47 verschillende lijnen. De wol of garen binnen een lijn is allemaal gemaakt van hetzelfde materiaal waarbij dan alleen de kleur iets verschilt. Zo kun je allerlei kleuren binnen een lijn zorgeloos combineren, deze passen namelijk altijd bij elkaar qua dikte en het gebruik van naalden. Welke lijn je het best kunt kiezen is dus afhankelijk van het materiaal wat je wilt gebruiken maar ook van wat je ermee wilt maken. Zo heeft de ene lijn wol of garen met een kleurverloop wat prachtig is voor een sjaal en de andere lijn is donzig waardoor je hiermee een prachtig vest zou kunnen maken.

Haken en breien met Scheepjes

Met het garen van dit merk kun je perfect haken en breien. Je kunt er van alles mee maken van truien tot grote kleden en sjaals. Het is erg lonend om hiermee te werken door de prachtige kleuren en het geweldige resultaat wat je hiermee kunt behalen. Door de samenstelling van de verschillende materialen en de grote hoeveelheid kleuren kun je eindeloos combineren met het mooie garen. Maak haken en breien nog leuker dan het al is door te kiezen voor Scheepjes. Je maakt kledingstukken met prachtige kleur verlopen en kunt hier zelfs kabeltruien en sjaals mee maken.

Een bijzonder gewassen jeans effect

Voor het breien of haken van moderne kleding en accessoires gebruikt u het Scheepjes garen Softfun denim. Door het kleurverloop het de uitstraling van gewassen denim wat nu zo populair is. Het Scheepjes garen bestaat uit 60% katoen en 40% acryl en is dan ook zeer duurzaam. Het kan in de wasmachine gewassen worden op 30 graden. Ook het Stone Washed garen verdient best even wat aandacht. Ook dit garen heeft een gewassen denim look waarmee je stoere kleding kunt maken. Ook dit kun je in de wasmachine wassen. De aanbevolen naalddikte is 3 tot 3,5 mm.

Scheepjes online bestellen

Online bestellen biedt veel voordelen ten opzichte van het bezoeken van een winkel. Je hebt een ruim assortiment voor je wat overzichtelijk is ingedeeld. Ook de producten die momenteel niet op voorraad zijn kun je bekijken en eventueel opschrijven voor later. Scheepjes is ingedeeld in diverse lijnen waarbij je veel kleurenopties hebt die je op je gemak kunt bekijken. Online krijg je altijd de meest scherpe prijs. Bestel daarom alle garen en wol van het merk Scheepjes bij Wolmagazijn.nl.

Lees meer