Verzenden & retourneren

Verzend- en handelingskostenkosten, levering en retourrecht


Levering


Wij gebruiken Post NL & DHL om uw bestelling zo snel mogelijk te kunnen leveren. Wij streven er naar om de bestelling die voor 17.00 zijn gedaan, dezelfde dag nog te verzenden.
Mocht dit niet haalbaar zijn, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bieden u dan de keuze voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order.
 

Verzend- en handelingskosten


Nederland

Wij hanteren voor verzending binnen Nederland een vaste prijs van € 3,95 per bestelling. Is uw bestelling boven de € 39,00? Dan nemen wij de verzend- en handelingskosten voor onze rekening. Pakketpost wordt verzonden met Post NL & Brievenbuspost wordt verzonden met DHL.

België en Duitsland

Voor verzending naar België en Duitsland hanteren wij een tarief van € 5,95 per bestelling. Is uw bestelling boven de € 49,00? Dan nemen wij de verzend- en handelingskosten voor onze rekening.
 

 

BESTEL DAG: VOOR 17.00 U. NA 17.00 U.
Maandag: Levering dinsdag Levering woensdag
Dinsdag: Levering woensdag Levering donderdag
Woensdag: Levering donderdag Levering vrijdag
Donderdag: Levering vrijdag Levering zaterdag
Vrijdag: Levering zaterdag       Levering dinsdag
Zaterdag: Levering dinsdag Levering dinsdag
Zondag:                     Levering dinsdag              Levering dinsdag          


Voor brievenbuspost:
Levertijd voor brievenbuspost is 1 tot 3 werkdagen en worden verzonden zonder track & tracecode.
 

BESTEL DAG: VOOR 16.00 U.  
Maandag: Levering dinsdag of woensdag  
Dinsdag: Levering woensdag of donderdag  
Woensdag: Levering donderdag of vrijdag  
Donderdag: Levering vrijdag of zaterdag  
Vrijdag: Levering zaterdag of dinsdag      
Zaterdag: Levering dinsdag of woensdag  
Zondag:                     Levering dinsdag of woensdag  


Wilt u liever wel een track & trace code? Of dat de bestelling niet via de brievenbuspost verstuurd wordt, kies dan voor pakketpost bij het afrekenen (€ 6,99). 
In een enkel geval, kan de levertijd iets langer zijn dan boven aangegeven. Helaas hebben wij geen invloed op de postdiensten waardoor de levertijd langer kan zijn dan hierboven aangegeven.

Europa en rest van de wereld.

Wij verzenden ook naar andere landen in Europa. Het beste kunt u contact opnemen via de mail, voor de verzendkosten.

Pakket niet ontvangen ivm een verkeerd ingevuld adres.

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden. U ontvangt na het plaatsen van de bestelling gelijk een email waarin u uw gegevens kunt controleren en zo nodig kunt aanpassen.
Zodra u bericht heeft ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen. Pakketten met een onjuist adres komen binnen een aantal dagen bij ons retour, samen met een rekening van het retour zenden. (€. 6,95 pakket) (€ 3,99 brievenbus)
De kosten om het pakket opnieuw te verzenden naar het juiste adres bedragen de kosten van nieuwe heenzending + de retourkosten voor een pakket of de retourkosten voor brievenbuspost, Wilt u de bestelling laten annuleren, dan is dat ook mogelijk. De retourkosten worden dan in mindering gebracht op het door u te ontvangen bedrag.

Retourneren

30 dagen retourservice

U heeft bij ons het recht op binnen 30 dagen na ontvangst van uw artikelen deze artikelen terug te sturen. U dient hiertoe altijd eerst per email ([email protected]) contact met ons op te nemen. U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier. Daarna dient u de artikelen, samen met een kopie-pakbon of kopie-factuur aan ons te verzenden.
De retour kosten zijn voor uw eigen rekening.

Verder dient het artikel in onbeschadigde staat en compleet te zijn (indien redelijkerwijze mogelijk). Artikelen die beschadigd zijn, worden niet gecrediteerd, maar wel ingenomen.

Als alle stukken compleet zijn, wordt het bedrag binnen 14 dagen op uw rekening overgemaakt. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw rekening.
 

 

Retouradres

Artikelen die geretourneerd worden, dienen verzonden te worden naar:

Wolmagazijn.nl

De Huchtstraat 21
1327 EB Almere