Regia

Regia is een merk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke sokkengaren. Regia sokkengaren is duurzaam, behoudt zijn vorm en kan in de wasmachine gewassen worden. Hierdoor is het een ideale sokkengaren voor het maken van allerlei soorten sokken voor jong en oud. Regia is het garenmerk achter de SMC- Schachenmayr group, dat onderdeel is van Coats. Sokken maken doe je niet met dezelfde wol of garen als bijvoorbeeld een trui. Dit zou erg onprettig aanvoelen aan de voeten en in veel gevallen veel te warm zijn. Bestel daarom echt speciale sokkengaren van Regia voor veel comfort.

Waarom gebruik maken van sokkenwol

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is niet alle wol en garen even geschikt voor het maken van sokken. Sommige varianten zijn te ruw, te dik of gewoon veel te warm om in schoenen gedragen te worden. Met Regia sokkenwol is overal rekening mee gehouden zodat je de sokken heerlijk kunt dragen zonder last te krijgen van je voeten. Wat een voordeel is aan sokkenwol is dat het gewassen kan worden en ook dan gewoon zijn vorm zal behouden. Hierdoor voorkom je dat de sokken na 1 keer dragen helemaal zijn uitgelubberd en de prullenbak in verdwijnen.

4-draads sokken maken

Zowel kindersokken als warme dames- en heren sokken maak je erg eenvoudig met de Regia 4-draads sokkengaren. Het 4-draads garen is duurzaam en kan gewassen worden op 40 graden. Om te werken met deze Regia sokkenwol is gebruik van een naald met een dikte van 2 tot 3 mm aangeraden. Voor een paar sokken is slechts 1 bol al genoeg, hiermee brei je 2 dezelfde sokken. Je begint met breien bij het gele startdraad Als de eerste sok klaar is rol je het garen opnieuw af tot aan het gele startdraad. Je hoeft zelf niet op het kleurverloop te letten, hier is al rekening mee gehouden.

Regia voor kinderen

Regia 4-draads is een vierdradig garen en het is Superwash behandeld, dus het mag in de wasmachine en is daardoor eenvoudig te onderhouden. Het garen is verkrijgbaar in vele prachtige kleuren en patronen wat erg leuk is voor kinderen om te dragen aan hun voeten. Regia 4-draads is een zeer fijn garen. De aanbevolen dikte voor de breinaald is 2 tot 3 mm. De stekenverhouding is 10 x 10 cm = 30 steken x 42 naalden. Het garen Wordt geleverd in bollen van 60 gram waarbij 1 bol voldoende is voor het breien van 1 paar kindersokken tot maat 35.

Breinaalden voor sokken

Sokken breien doe je niet met dezelfde breinaalden die je gebruikt voor een trui. Hiervoor hebben wij in ons assortiment echte sokkennaalden. Deze zijn speciaal ontworpen voor het breien van sokken. Deze naalden worden niet met de wol meegeleverd dus als u deze nog niet in huis hebt zal u deze nog los moeten mee bestellen. Hierna kun je direct aan de slag met het breien van sokken in allerlei mooie kleuren. Regia garen wordt over het algemeen verwerkt met een naald van 2 tot 3 mm, hier moet rekening mee worden gehouden.

Regia online bestellen

Online bestellen biedt veel voordelen ten opzichte van het bezoeken van een winkel. Je hebt een ruim assortiment voor je wat overzichtelijk is ingedeeld. Ook de producten die momenteel niet op voorraad zijn kun je bekijken en eventueel opschrijven voor later. Regia is ingedeeld in diverse lijnen waarbij je veel kleurenopties hebt die je op je gemak kunt bekijken. Online krijg je altijd de meest scherpe prijs. Bestel daarom alle sokkengaren en wol van het merk Regia bij Wolmagazijn.nl.

Lees meer