Lopi

IJslandse wol maakt heerlijk warme kleding. Dat merk je direct als je werkt met het merk Lopi. Het materiaal is erg dik en super warm om te dragen. Hierdoor is het perfect voor winterkleding voor zowel mannen en vrouwen als kinderen. De twee lijnen hebben een grote hoeveelheid kleuren en bieden beide net wat anders waarover je later meer leest. Je kunt met deze wol werkelijk alle kanten op en de meest mooie kledingstukken maar ook sjaals en dekens maken. Lees verder om meer te ontdekken over Lopi een echt IJslands merk.

Gemaakt van waterdichte vezels

De buitenste vezels van dit materiaal zijn waterdicht wat betekend dat vocht niet direct zal worden opgenomen. Dit is ideaal als je veel buiten bent in bijvoorbeeld een vochtige omgeving. De kledingstukken zullen namelijk niet zomaar doorweekt raken. Dit is een erg bijzondere eigenschap voor kleding en kan echt ideaal genoemd worden. Lopi wol houdt je droog en heerlijk warm op een zachte manier. Deze vezels hebben ook nog eens een glanzend uiterlijk waardoor het materiaal er geweldig uitziet.

De mogelijkheden met Lopi wol

Dat het merk Lopi slechts 2 lijnen uitgebracht heeft betekend niet dat je hier weinig mee kunt. Binnen deze lijnen zijn de kleuren zeer uiteenlopend waardoor je haast eindeloos kunt combineren. Dit is erg leuk omdat je hiermee hoge kwaliteit kleding kunt maken die er toch elke keer weer net wat anders uitziet. Het materiaal is geschikt om op diverse manieren verwerkt te worden, je kunt hier mee breien en haken en dat op allerlei manieren doen. Zo kun je hiermee prachtige kabeltruien haken maar ook een kleed in diverse kleuren is geen enkel probleem.

Inspiratie voor Lopi

Soms is het erg lastig om te bedenken wat je nu wilt maken. Hiervoor kun je gebruik maken van diverse patronen maar ook boeken. Binnen ons assortiment vindt je diverse boeken over zowel breien als haken. Doordat je met Lopi eigenlijk alles kunt is elk boek te gebruiken als inspiratie en kun je de mooiste dingen maken. Kleding, sjaals, knuffels en meer is allemaal prima te maken met het garen van dit merk. In een boek vind je een hoop opties en op internet zijn er vaak ook een hoop patronen te vinden die je kunt gebruiken voor het maken van alles wat je maar wilt.

Bestel Lopi bij Wolmagazijn.nl

Online bestellen biedt veel voordelen ten opzichte van het bezoeken van een winkel. Je hebt een ruim assortiment voor je wat overzichtelijk is ingedeeld. Ook de producten die momenteel niet op voorraad zijn kun je bekijken en eventueel opschrijven voor later. Lopi is ingedeeld in 2 lijnen waarbij je veel kleurenopties hebt die je op je gemak kunt bekijken. Online krijg je altijd de meest scherpe prijs. Bestel daarom alle garen van het merk Lopi bij Wolmagazijn.nl.

Lees meer