• Addi Addi Swing

Addi Addi Swing

De Addi Swing is een geweldige, ergonomische haaknaald, die ook voor linkshandigen geschikt is.Verkrijgbaar in 11 verschillende maten, maak hieronder uw keuze.
Levertijd:
Voor 17.00 uur besteld*, zelfde werkdag verzonden
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€10,95 .
Incl. btw

Dit product is ook beschikbaar in de volgende varianten:


Deze Ergonomische designhaaknaalden zijn het zoveelste bewijs dat Addi luistert naar de consument! Het resultaat is een geweldige haaknaald, die ook voor linkshandigen geschikt is. Mensen met REUMA, ARTROSE, FYBROMYALGIE en RSI-klachten kunnen weer (praktisch) pijnloos haken. Haakt u veel? Dan voorkomt deze haaknaald RSI-klachten en geeft u een ontspannen werkhouding. Deze haaknaald zorgt ervoor dat u langer met plezier kunt haken, zonder tintelende vingers of kramp! Door de kleurcode herkent u de dikte makkelijk, deze is natuurlijk ook heel duidelijk aangegeven in het handvat. De lengte van de haaknaald is met ca 16 cm iets langer dan andere haaknaalden, wat het comfort verhoogt.

Laura D. Geplaatst op 1 Februari 2019 at 12:34

Goede stevige kwaliteit, mooie haakpunt en hij haakt mooi glad. Voor mijn kleine handen vind ik het handvat net iets te fors en ik vind de ruimte op de haaknaald iets te kort (maar dat is heel persoonlijk).

3 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen